Your Smart Home

De Smarthome installateur van Brabant

Project totaaloplossing

Bij een trouwe klant van ons hebben we de mogelijkheid gehad om een mooie totaaloplossing te implementeren. Hierbij was er sprake van geautomatiseerde jaloezieën, rolluiken, verlichting, airco, thermostaat, een bestaande garagedeur en een screen boven de lichtstraat die we geautomatiseerd hebben.
Slimme raamdecoratie

De Smart Home inrichting

Het begon bij de op maat gemaakte jaloezieën, deze hebben we vooraf ingemeten en de kleur/materiaal bepaald. Het is wel erg comfortabel als deze automatisch openen en sluiten, en zelfs helemaal omhoog of beneden gaan. De eindeloze mogelijkheden heeft de klant erg enthousiast gemaakt.

Slimme jalozieen

Digitaal geschakelde verlichting

Om de aspecten van de Homey Pro zoveel mogelijk te benutten hebben we de beneden verlichting digitaal geschakeld zodat deze zowel met de hand, als met de app te bedienen is. De rolluiken die de klant al had hebben we met de Homey verbonden, zodat ook deze in de automatisering meegenomen worden. Denk hierbij aan het automatisch sluiten bij zonsondergang, of juist in bepaalde ‘film modus’.

Grip op het klimaat met een slimme thermostaat

Om grip te houden op het klimaat in huis hebben we de thermostaat van de verwarming, vloerverwarming en de airco op elkaar afgestemd om zo een efficiënte oplossing te bieden.
Met ook het totale energie en gas verbruik te kunnen monitoren.

Airco met slimme thermostaat

Garagedeur die je automatisch kunt laten sluiten

Het was voorheen altijd een gedoe om de garagedeur te sluiten met de knop als je al buiten stond. Dit is voor nu ook verleden tijd. Door deze deur aan de Homey toe te voegen kan deze gemakkelijk door een voorgeprogrammeerde routine gesloten worden. De knop heeft natuurlijk ook zijn werking behouden.

Verplichte brandpreventie met slimme rookmelders

We zijn als Your Smart Home druk in de weer geweest met de montage, maar vooral ook met het configureren van het geheel. We weten hoe bepaalde mogelijkheden en variabelen werken, waar onze klanten baat bij hebben.

Het mooie van zo’n totaal oplossing is dat veel comfort toevoegt, waar men direct van kan genieten. En wanneer bepaalde routines anders gewenst zijn, of er nieuwe ideeën zijn om te automatiseren, kan dit zeer gemakkelijk aangepast/toegevoegd worden.

Leuk als je onze projecten wilt delen